Vacatures

Groepsleerkrachten De Pollenhof

RK Basisschool De Pollenhof is één van de drie basisscholen die het dorp Hedel rijk is. Het onderwijs op onze school kenmerkt zich door de begrippen: zelfstandigheid, structuur, samenwerken en werkplezier. Wij gaan 
uit van de talenten van onze leerlingen en stemmen ons onderwijs daarop af.

 

Wij zoeken met ingang van het nieuwe schooljaar een
 

Groepsleerkracht groep 3 (0,4 FTE) voor de donderdag en vrijdag


Groepsleerkracht groep 7 (0,4 FTE) voor de maandag en dinsdag


Wij zoeken nieuwe collega’s. Ben jij iemand die passend en gedifferentieerd onderwijs kan bieden met oog voor individuele kinderen? Een bevlogen leerkracht en teamspeler die goed is in samenwerken en samen wil leren? Dan zijn we naar jou op zoek!


Samen met betrokken collega’s ga je verder vorm geven aan een warm pedagogisch klimaat, dat past binnen de visie die we komend schooljaar samen met jou verder gaan ontwikkelen. Wij hebben komend schooljaar op donderdag en vrijdag plaats in een kleine groep 3.

Of voel jij je meer op je gemak in de bovenbouw, dan hebben we op maandag en dinsdag plaats in groep 7. Wij bieden je een fijne werkplek van 0,4 FTE met ruimte voor persoonlijke groei.

En mocht een werktijdsfactor van 0,4 voor jou te klein zijn, is er ook plek in onze invalpool.

 

Vacatures Pollenhof leerkrachten

 

Voor aanvullende informatie kunt u zich wenden tot: Jolanda Clerkx, 073 5991300.

Uw motivatiebrief en CV kunt u tot vrijdag 14 juni sturen naar info@pollenhof.nl. Na ontvangst van uw motivatiebrief en CV wordt er contact met u opgenomen om een eerste gesprek te plannen.
Datum indiensttreding: in onderling overleg

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren